Înainte era amenințată și agresată și azi este o femeie de succes

Silvia-MArtins-1-1Deși s-a născut într-o familie structurată, Silvia se considera o persoană descurajată și negativă.

Dacă femeia care este azi ar fi reușit să vorbească cu cea din trecut, cu greu ar fi reușit s-o convingă că pretinde ca într-o zi să fie o persoană de succes, o antreprenoare.

Înainte să obțină succesul în viață, Silvia a trecut prin situații mai puțin pozitive, care  i-au slăbit și mai mult personalitatea care era deja fragilă. La 16 ani, încercând să atenueze lipsa de afecțiune, a fost logodită 2 ani, dar relația s-a terminat brusc, din cauza obsesiei logodnicului ei.

”El era foarte gelos, violent și mă amenința, lucru care m-a condus să fac o alegere…”  și într-una dintre discuțiile pe care le-au avut, au pus capăt relației, din cauza unei agresiuni.

DESCOPERIREA SUCCESULUI

La 23 de ani l-a cunoscut pe Fernando, actualul soț, care a invitat-o să meargă la Centrul de Ajutor. După ce a rămas însărcinată cu gemeni, Silvia s-a aflat la o răscruce de drumuri, deoarece unul dintre copii nu se dezvolta cum trebuie și medicul i-a spus că nu aveau ce să facă.

Auzind vorbindu-se de Focul Sfânt, Silvia nu a avut nici o îndoială și a decis să sacrifice, primind minunea dorită. “Copii s-au născut perfect, surprinzându-i chiar și pe medici.”

Dar cum succesul te stimulează să ai mai mult succes, viziunea ei s-a extins ca să investească în viața financiară.

Împreună cu soțul, au sacrificat din nou pentru Dumnezeu și au reușit să aibă o afacere proprie, în care avansează în prezent și au în perspectivă achiziționarea unui alt spațiu, dovedind că este posibil să ai succes chiar și în vremuri grele.

Silvia Martins