”În viața mea nimic nu mergea bine, aceasta era realitatea mea.”

Mă numesc Samoilă Camelia, am 54 de ani. Am ajuns la Locașul Duhului Sfânt în 2012 cu o suferință foarte mare în interiorul meu. În viața mea nimic nu mergea bine, aceasta era realitatea mea. Eram obișnuită cu suferința. Problemele mele erau nenumărate. Aveam o frică foarte mare în interiorul meu, nu suportam să stau singură acasă. Aveam multe gânduri negative, căram o greutate în mine și multă durere în trupul meu, eram considerată o persoană foarte dificilă, eram supărăcioasă… În căsnicie, în viața financiară, era un eșec. Nu înțelegeam de ce lucrurile mergeau atât de rău pentru mine, dar așa era. 


Într-o zi, am primit o invitație să merg la Locașul Duhului Sfânt și în prima slujbă mă gândeam că cineva a vorbit despre mine preotului care ținea slujba, pentru că el vorbea despre viața mea, dar eu nu îl cunoșteam. Am rămas surprinsă și am decis să mă întorc. După ceva timp, am observat că greutatea pe care o căram în trupul meu pur și simplu nu mai exista.  Înainte, aveam multe dureri la picioare, mintea îmi era confuză, și mi-am dat seama că nu mai eram așa.


Cu un astfel de răspuns, am decis să continui să particip, și am ascultat de bărbatul lui Dumnezeu care m-a îndrumat să perseverez la slujbele de dezlegare spirituală în zilele de vineri, iar la cele de miercuri și duminică pentru Duhul Sfânt. Așa am făcut. Tot ce eram îndrumată, făceam: serie de dezlegare vinerea, Postul lui Daniel, adică, eu doream atât de mult să fiu bine încât am acceptat să ascult.

Într-o zi, părintele a spus la slujbă că trebuie să credem în eliberarea noastră, pentru că este  o promisiune biblică, să nu acceptăm să așteptăm să treacă timpul, să fim ani de zile la biserică  fără să fim eliberați. Trebuia doar să ascult și să cred în împlinirea Cuvântului lui Dumnezeu!

  
Cu trecerea timpului, ce era încurcat în viața mea a început să se „descurce”. Am început să am liniște, pace, bucurie și situația financiară de asemenea s-a schimbat. Am fost botezată în Apă, mintea mi s-a deschis, am înțeles importanța primirii Duhului Sfânt, și așa am continuat.


Eu am înțeles că totul mergea rău în viața mea din cauză că nu aveam prezența lui Dumnezeu și aveam nevoie să Îl primesc. 


Astăzi eu sunt botezată cu Duhul Sfânt, fericită, schimbată în bine. Nu îmi mai este frică, nici teamă să fiu singură, nu mai am dureri, oboseală, nervozitate! Sunt fericită, am spor financiar, am cunoscut adevărata pace. Eu am practicat învățăturile biblice date de bărbatul lui Dumnezeu și prin ascultare am fost transformată. Totul a început cu o decizie din partea mea, și prin această decizie am putut cunoaște adevărata bucurie care vine de Sus.


Astăzi, mi-am pus viata în slujba lui Dumnezeu, și văd cât de important este să putem ajuta alte persoane care sunt cum eu eram în trecut.


Când am venit la acest Locaș, nu înțelegeam de unde cunoștea părintele povestea mea, dar era Dumnezeu Însuși vorbind cu mine și eu am ales să perseverez. Astăzi, nimic nu este mai important decât să am grijă de viața mea spirituală, pentru a  nu pierde prezența Duhul Sfânt, care este cea mai de preț.