Tudora Ganciulescu ”aveam probleme interioare, dar le am învins cu succes”

Din cauza unor probleme cu actele de la casă, doamna Tudora era foarte neliniștită, amețită, nervoasă și nu se simțea bine. Având aceste stări, într-o seară a deschis televizorul și a dat peste o emisiune de la Locașul Duhului Sfânt. A urmărit emisiunea, s-a rugat împreună cu părintele care prezenta emisiunea și a primit pace. Atunci i-a venit gândul: „acel loc este pentru mine.”

Nimic nu vine ușor. „Îmi aduc aminte că am găsit foarte greu Locașul Duhului Sfânt, dar eu eram dispusă să ajung acolo. Am  căutat și până la urmă am găsit acest lăcaș Sfânt.

Pas cu pas. La slujbe, doamna Tudora a auzit vorbindu-se despre Duhul Sfânt, care oferă omului pace permanentă, bucurie, liniște sufletească și siguranța mântuirii. Dânsa și-a predat viața în totalitate pentru a primi Duhul Sfânt în viața ei, ca acea liniște să nu iasă niciodată. A decis să se Boteze în Apă, ca să fie curățată de greșelile și păcatele din trecut și ca să înceapă o viață nouă cu Dumnezeu. După multă perseverență la slujbe, renunțând la obiceiurile vechi, curățându-și inima de ceea ce era rău, și căutând cu ardoare prezența lui Dumnezeu, doamna Tudora a fost pecetluită cu Duhul Sfânt.

Inexplicabil. „Am simțit ce nu am simțit niciodată în viața mea, ceva inexplicabil! Totul era un calvar în viața mea, până în  momentul acela, în care L-am cunoscut pe Dumnezeu și am primit prezența Lui.”

Schimbare totală. Astăzi, sunt pe drumul cel bun, nu mai am probleme interioare, am pace,  prezența lui Dumnezeu, și mântuirea sufletului meu. Sunt o persoană diferită față de cea care eram înainte. Pentru mine, Locașul Duhului Sfânt este locul în care L-am găsit pe Dumnezeul cel viu, și viața mea s-a schimbat total.