„La 30 de ani am fost considerată DEPRESIVĂ”

La vârsta de 9 ani, Celeste a început să sufere de crize epileptice, astfel a fost nevoită să părăsească școala și studiile

Din acel moment au început simptomele… M-am simțit căzută, exclusă și inferioară celorlalți …” și, de parcă aceste sentimente și emoții negative nu ar fi fost suficiente, Celeste, de asemenea, a început să sufere de o serie de atacuri de panică, chiar trebuind să doarmă cu bunicii ei, de teamă să nu se întâmple ceva.

În acestă perioadă, în copilărie și în adolescență, nu a existat încă un diagnostic de depresie, dar la vârsta de 30 de ani am ajuns să fiu considerată depresivă. Am început să iau toate tipurile de calmante, dar chiar așa, nu am putut dormi, nu am avut pace și am încercat să mă satisfac cumpărând haine, făcând schimbări în casă, dar nimic din acestea nu mi-a schimbat situația”, relatează. Și în acestă perioadă de timp, Celeste a vizitat medici, vrăjitori, ghicitori, dar fără niciun rezultat..

O ISTORIE NOUĂ

“Au trecut 31 de ani de suferință înainte să ajung la Locașul Duhului Sfânt! Printr-un program de radio, am auzit un mesaj care a definit tot ceea ce mi se întâmpla. Am început procesul de eliberare, până la punctul de a mă manifesta cu duhuri. Perseverând prin credință, am fost eliberată de toate relele pe care le aveam, de atacuri, de depresie.

Astăzi am pace, sunt fericită și mă consider altcineva, complet diferită de ceea ce am fost înainte. Sunt dispusă să ajut alte persoane care trec prin aceleași probleme prin care am trecut și pe care le-am învins! ”, încheie ea.

Celeste Barros