“M-am simțit inferioară tuturor celorlalți”

O tânără plină de traume, Viviane a avut probleme cu stima proprie, anxietatea și nervozitatea. „Ceea ce m-a afectat cu adevărat a fost lipsa de încredere în mine însumi. Am ajuns în punctul de a merge pe stradă fără să mă uit măcar la mașini, pentru că îmi vedeam reflecția și credeam că sunt urâtă, așa că am mers mereu pe marginea străzii unde nu erau mașini, ca să nu mă uit la geamuri și să rămân rușinată de mine.

Acest lucru mi-a adus o mulțime de probleme, atât în familie, cât și cu prietenii, pentru că nu am putut să socializez cu ceilalți sau să îmi fac prieteni noi, din cauza că mă simțeam inferioară tuturor. ”

Din cauză că se simțea cea mai inferioară dintre ființe și deprimată, Viviane a auzit de locul în care viața ei avea să obțină transformarea dorită de ea, Locașul Duhului Sfânt. „După ce am scăpat de toate traumele, în acel moment eram absolut sigură, un sentiment incomparabil, că de atunci nu voi mai fi singură.

De atunci, viața mea a luat o întorsătură și astăzi pot să mă uit în oglindă fără să văd o Viviane distrusă, pe lângă faptul că pot comunica și cu ceilalți. Pot spune că sunt o persoană încrezătoare, hotărâtă și capabilă să îndeplinească tot ceea ce apare înaintea mea ”, garantează tânăra care, în zilele noastre, încearcă să ajute alți tineri care suferă sau care se află într-o situație similară cu cea în care se afla!

Viviane Pinto