“Cea mai mare dorință a mea a fost să mor …”

Deprimată și cu gânduri de sinucidere, Laura s-a auto-mutilat de la o vârstă fragedă, din cauza nenumăratelor traume și complexe

La doar 13 ani, Laura a început să meargă la psiholog și la psihiatria de copii din cauza problemelor pe care deja le avea. “Am plâns zile întregi și nu am putut dormi noaptea. Datorită faptului că am crescut într-o casă în care a existat violență în familie, agresivitate, alcool excesiv și dependențe, am devenit o adolescentă nefericită a cărei cea mai mare dorință a fost să moară, crezând că toată suferința mea se va sfârși.

Pentru a înrăutăți, am suferit de bullying câțiva ani la școală și am fost violată timp de 3 ani de o rudă apropiată. Din cauză la toate acestea, am devenit dezgustată, mi-am urât familia și mi-a fost teamă de tot. Am devenit anxioasă, până la punctul de a fi internată într-un „ospiciu al copiilor”, din cauza dorinței de a muri. Am încercat să iau comprimate puternice pentru a muri, m-am auto-mutilat și am stat câteva zile privind la fereastră încercând să câștig curajul să mă arunc ”, mărturisește ea.

Liberă pentru o viață nouă!

“Am cunoscut Locașul Duhului Sfânt, fiind încă copil, dar m-am îndepărtat și am revenit doar la vârsta de 15 ani, pentru că nu mai suportam să trăiesc așa. Mărturiile pe care le-am auzit mi-au descris viața mea și m-am gândit „dacă s-a întâmplat transformarea lor, mi se poate întâmpla și mie …’. Mi-a luat 4 luni, mai mult sau mai puțin, să mă eliberez, nu a fost ușor, pentru că au venit gânduri rele, dar am obținut eliberarea când am făcut 100% din tot ceea ce s-a învățat.

Astăzi, sunt eliberată de toate traumele, temerile și nesiguranțele. Nu am păstrat nici un rău sau ură față de nimeni sau ceva ce mi s-a întâmplat. Dorm foarte bine, fără medicamente sau niciun fel de ajutor. Sunt fericită, căsătorită și îmi place să trăiesc. Astăzi vorbesc despre ce mi s-a întâmplat fără tulburări și este evident în mine că nu mai trăiesc blocat în trecut!”

Laura