Când rebeliunea copiilor strică nucleul familiei

Adolescența este o fază complicată atât pentru copii cât și pentru părinți, ducând adesea la limitele răbdării și ale bunului simț, provocând mai multe „inundații” de probleme în diverse domenii ale vieții lor.

„Am trecut prin mai multe probleme cu fiica mea, când era mai tânără, din cauza problemelor pe care le-am avut în căsnicia mea, în timp ce urmărea multe discuții între mine și tatăl ei. De asemenea, ea a suferit foarte mult din cauza tatălui, într-o zi, când ea avea doar opt ani, tatăl ei a venit și a bătut-o tare pentru un lucru de nimic.

Din cauza acestei situații, ea a devenit o adolescentă revoltată,  plină de complexe și rebelă. Nu m-a respectat, mereu a avut probleme la școală, își bătea colegii de clasă până când sângerau. ”

Perseverență. „Așa am ajuns la Locașul Duhului Sfânt. Eu, ca mamă, am luptat pentru viața fiicei mele și nu am renunțat niciodată! Voi persevera până la sfârșit, punând în practică tot ce mi s-a spus. Am făcut jurămintele mele, propozite de rugăciuni și de posturi, am perseverat până am obținut victoria mea. Astăzi, fiica mea este o tânără transformată, Îl slujește cu bucurie pe Dumnezeu. ”

Monica Carvalho