”Mă predam descurajării”

Viața tinerei a fost transformată după botezul ei cu Duhul Sfânt

Nesiguranța, temerile, îndoielile și instabilitatea spirituală a  Julianei Silva  de 23 de ani, s-au încheiat când a început să participe la slujbele de miercuri de la Locașul Duhului Sfânt „Înainte, eram o persoană cu urcușuri și coborâșuri. O oră eram fericită și voiam să fiu activă; după iar nu mai voiam nimic și mă predam descurajării”

Ea participam deja la Forța Tinerilor (FTU), care îi ajută pe adolescenți să aibă o viață cu Dumnezeu. „La vremea respectivă, educatoarele  au vorbit despre importanța de a fi la slujbele de miercuri, iar atunci am început să particip și să înțeleg mai mult cum să am o întâlnire cu Dumnezeu”, spune ea.

A început să-și dedice zilele pentru a obține o viață transformată. „Singura mea dorință a fost să am Duhul Sfânt, așa că slujbele de miercuri au fost esențiale pentru a înțelege cum să-L primesc și cum să mă mențin întărită spiritual.”

Ea a primit Duhul Sfânt la una dintre slujbele de miercuri. „Am sacrificat toată voința mea  și m-am predat de trup, suflet și duh. A fost o mare siguranță pe care o aveam. Singurul lucru pe care mi-l doream în acel moment era să le spun oamenilor cât de minunat este El ”, își amintește ea.

Chiar dacă avea deja ceea ce căuta, Juliane nu a încetat niciodată să participe la slujbele  de la Școala Credinței: „Acum prioritatea mea este să-mi mențin Mântuirea și să înving lumea și pe mine în fiecare zi. Deși am deja Duhul Sfânt nu pot lăsa mândria sau acomodarea să vorbească mai tare. „

Ea subliniază importanța ca toți să participe la slujbele pentru a căuta Duhul Sfânt: „În aceste slujbe, Dumnezeu caută persoane însetate de El pentru a-i satisface cu Cuvântul și cu Duhul Său”, încheie ea.