Depresivă, nervoasă și luam din ce în ce mai multe medicamente

„Sufeream cu un început de depresie, nu dormeam fără medicamente și de fiecare dată trebuia să măresc doza pe care o luam ca să-și facă efectul.

Eram o persoană foarte nervoasă, iar ambientul din casa mea era identic cu iadul! Mă certam cu fiica mea și o băteam, de asemenea, mă certam și cu soțul meu, doar ne uitam unul la celălalt și începea discuția între noi. Oricum, nu era  nimic bun în viața mea! Totul a fost rău la vremea respectivă!

Fiica mea mințea mult, nu mergea regulat la școală, a fost rebelă și neascultătoare. Nu era liniște în casa mea, până când nu am cunoscut Locașul Duhului Sfânt.”

„Atunci am început, prin credință, să lupt pentru transformarea mea și am început să văd schimbări în viața mea.

Primul semn pe care l-am observat a fost că nu mai erau lupte în casa mea, iar fiica mea a început să se schimbe.  Astăzi, văd o fiică pe care nu o cunoșteam, care este dedicată lucrării lui Dumnezeu, la PTU. Am fost vindecată de depresie și nu am mai luat niciodată medicamente pentru somn. Acum, dacă este necesar, chiar adorm pe picioarele mele și am un somn binecuvântat! Astăzi există pace, bucurie și unire în casa mea. ”

Apolonia Fernandes