“Am luat trei supradoze”

La doar 22 de ani, Samira are o poveste de viață încărcată de tristețe, agresivitate, prostituție și dependență, fiind aproape să-și piardă viața

Timp de 5 ani, Samira a făcut parte din “familia” greșită. Această “familie” o reprezenta un grup de prieteni care beau și foloseau droguri împreună. Consumul de hașiș, cocaină și alcool era constant și ea a devenit liderul grupului.

Suferind de depresie și agresivitate, Samira de la vârsta de 15 până la 20 de ani a consumat droguri, a luat trei supradoze și după cum ea însăși relatează, nu îi mai era teamă nici de moarte. Ea se simțea “super-femeie” cu cocaină și chiar s-a prostituat pentru șase doze. “Eram deprimată, plângeam, îmi tăiam pulsul, aveam multe dureri în corp și nu mai suportam să am legătură cu familia mea” povestește tânăra. Viciul a făcut-o să renunțe la studii și la familie și la a treia supradoză era aproape să-și piardă viața.

TRANSFORMARE. Mama Samirei, sfătuită de coafeza ei, a început să participe la slujba “Tratamentul împotriva viciilor” cu patru săptămâni înainte de ultima supradoză a fiicei, care într-un final a ales să o însoțească pe mamă. Ea a fost eliberată de acele vicii chiar din prima slujbă. A continuat să vină, și după cinci luni a primit Duhul Sfânt.

Samira afirmă că Tratamentul spiritual nu a vindecat-o doar de vicii, dar i s-a vindecat și sufletul. “Este important să fim vindecați, dar e nevoie să avem o comuniune cu Dumnezeu. Eu am investit toată forța în partea spirituală.”

Azi, la 2 ani și 10 luni de la vindecare, Samira studiază, lucrează și vrea să recupereze timpul pierdut.- Samira Serafim