Să fie sinuciderea sfârșitul problemelor familiale?

De trei ori, Maria Augusta a încercat să pună capăt suferinței prin care trecea familia ei. Credea că dacă-și punea capăt zilelor se termina totul.

Faptul că a cunoscut Catedrala Credinței a fost deteminant ca viața Mariei Augusta să aibă un curs nou. Condusă de suferința constantă, ea se simțea literalmente înecată în problemele pe care le avea.

“Aveam multe probleme de sănătate, despre care mai târziu am descoperit că erau de origine spirituală. În consecință, aceste probleme mi-au adus altele în căsnicie. Din cauza acestei situații, erau multe certuri cu soțul meu, lucru care agrava necazurile din familia mea, fiind afectați și copiii mei.”

Ani la rând, Maria Augusta a trebuit să suporte viața suferindă pe care o ducea și din cauza aceasta a încercat de trei ori să se sinucidă, dar din fericire, nu a reușit.

“Ca să-mi rezolv problemele, am mers pe multe căi, am apelat la tot felul de medici, la cei mai buni specialiști, chiar am recurs și la vrăjitoare. Făceam tot ce-mi stătea în putință ca să rezolv problemele care îmi afectau familia.”

PACE ÎN FAMILIE. Viața Mariei Augusta a început să se schimbe doar când a cunoscut Catedrala Credinței. “Am învins toate problemele spirituale și astfel problemele de sănătate s-au rezolvat.

Problemele din familie s-au rezolvat și ele, pentru că nu mai sunt discuții, avem liniște în casă, lucru care se reflectă și în conviețuirea cu copiii mei.
Azi suntem o familie fericită. Fiul meu și-a cunoscut soția la biserică, sunt căsătoriți de 23 de ani și am o nepoată.
Fiica mea este căsătorită și ea de 12 ani și mi-a dat doi nepoți. Azi pot să spun că “Eu și casa mea slujim Domnului.”- Maria Augusta Filip