Eram o persoană tristă

Înainte să ajung la Catedrala Credinței, eram o persoană tristă, gândeam mereu negativ, eram nervoasă din cauza problemelor din familia mea pentru că erau multe neajunsuri și așa am ajuns să fumez.

Cand apărea o problemă, eu îmi aprindeam o țigară, gândindu-mă că mă voi liniști. Dar mă înșelam, pentru că problemele continuau și dădeam vina pe Dumnezeu, că El este Cel care ne-a părăsit și nu se uită la noi.

Îl învinovățeam pentru toate necazurile din viața mea. Totusi, ele nu se rezolvau din cauza alegerilor mele nepotrivite.

Când am aflat de Catedrală, am dorit foarte mult să ajung aici. De la prima slujbă la care am participat, m-am simțit foarte bine.

O schimbare s-a întâmplat în interiorul meu și mi-am dorit să revin. Am început să fac serii de slujbe, să fac diferite Campanii de credință și încet, încet, în viața mea au început să se vadă transformări în primul rând înăuntrul meu, pentru că acum sunt o persoană calmă, liniștită, nu mai am nevoie de o țigară ca să mă liniștesc, căci Dumnezeu îmi dă această liniște.

Am învățat să gândesc pozitiv și am înțeles că trebuie să renunț la tot ce nu e plăcut lui Dumnezeu.

Azi sunt un om fericit și Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale în viața mea.