“M-am născut fără uter”

Agenezie uterină… acesta era termenul medical pentru problema de sănătate de care suferea Diana. Vindecarea? Era imposibilă pentru medicină.

Din cauza multor dureri de care suferea și după ce a fost supusă la mai multe examene, Diana a fost informată că suferea de agenezie uterină.

“Adică, eu mă născusem fără uter și asta făcea ca sistemul meu reproducător să nu funcționeze 100%. Îmi amintesc de o frază pe care medicul mi-a spus-o și care a fost: Diana, tu nu ai uter și eu nu am unul să-ți dau.”

Pentru medic era imposibil să facă ceva, să existe vreo transformare. În acel moment am constatat că pentru ei (medici) acea situație nu putea fi schimbată. Atunci mi-am adus problema înaintea lui Dumnezeu.”

TOTUL SAU NIMIC! “În rugăciunea mea, am spus că știam că era imposibil pentru medici, dar pentru El nimic nu este imposibil. Atunci am făcut o provocare cu Dumnezeu și El a transformat situația.

După ce am făcut din nou examenele, tot ceea ce era improbabil s-a întâmplat. Ce era imposibil în ochii medicilor a devenit posibil. Medicul chiar a fost perplex când a văzut examenele, unul câte unul, ca nu cumva să fie greșite. Ei au putut constata că într-adevăr a fost o minune.

Azi sunt vindecată, totul funcționează normal și pot spune că sunt fericită. Am două examene, cel dinainte, în care nu exista uterul, și cel după, cu examenul nou care arată uterul normal, fără nici o problemă.- Diana R.