“Dormeam în tomberoane de gunoi”

Alcoolul și jocurile de noroc l-au condus pe Antonio la prostituție și la singurătate, trăind pe stradă și mâncând mâncare stricată ca să supraviețuiască.

Doar atunci când se văd “la pământ”, mulți oameni își dau seama de situația în care sunt și că sunt singuri în lupta lor de a se ridica.

Antonio a trebuit să ajungă la un nivel subuman ca să admită că viața lui nu mai putea continua în felul acela. “ Duceam o viață dependent de alcool și jocuri de noroc care mă băgau în datorii. Din acest motiv am ajuns să-mi vând trupul femeilor mai vârstnice ca să-mi mențin viciile.

Am ajuns chiar să fur și din cauza aceasta am stat pe stradă timp de patru luni. Dormeam în tomberoane de gunoi și mâncam mâncare stricată din acele recipiente ca să-mi potolesc foamea!”

TOTUL S-A SCHIMBAT

Printr-o invitație dintr-un ziar, Antonio a ajuns la Catedrala Credinței și viața lui a început să fie transformată. “ În mai puțin de trei luni am văzut deja o schimbare. Dar în prezent transformarea este totală!

Sunt căsătorit, nu mai am vicii, nu mai dorm în tomberoane, din contră, am casă, mănânc în cele mai bune restaurante și lucrul cel mai important este că L-am cunoscut pe Dumnezeu” povestește Antonio fericit de întorsătura pe care a luat-o viața lui.- Antonio G.