”Nu puteam fi tată”

Din cauza unei probleme de sănătate care făcea imposibil faptul de a avea copii, Jorge a dus cea mai mare luptă a vieții lui…

“Încercam de patru ani să am copii și nu se întâmpla nimic. Pe atunci ajunsesem să fiu și șomer.” În această situație Jorge a fost invitat să meargă la Centrul de Ajutor Spiritual. Deși era împotrivă, pentru că se gândea că, dacă Dumnezeu ar fi dorit să acționeze în viața lui ar fi făcut-o, a ajuns să accepte invitația.

“Am început să am o altă viziune asupra vieții, să cred că Dumnezeu exista și nu era așa cum gândeam eu.  Am început să frecventez biserica și a venit și Monica, cu care atunci trăiam împreună.”

Pentru Monica, problema principală nu era că nu puteau avea copii, deși ambii se certau mult și viața nu era așa cum ș-o doreau. “Lipsea ceva în viața noastră, care era prezența lui Dumnezeu.”

ÎNVĂȚĂTURĂ NOUĂ. “Am venit la biserică în 2005 și am hotărât să ne încredințăm viețile lui Dumnezeu, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Șomeri, viciați, fără copii, fără nimic, ne-am gândit: să vedem ce va ieși. Atunci am început să facem tot ce ne învățau acolo. Am început să-mi folosesc Credința! Ajungeam acasă, îngenuncheam și vorbeam cu Dumnezeu, spunându-I că El era tată și că voiam și eu să fiu” își reamintește Jorge.

Călăuziți de o Credință de neclintit și de dorința de a face totul corect, cuplul s-a botezat în apă și și-a oficializat relația. “Au fost momente în care am ezitat, dar apoi am fost hotărât, pentru că, dacă Dumnezeu îi vindecase și eliberase pe mulți, putea să facă la fel și cu mine!”

REALIZAȚI. “Prin urmare, în timpul acestul proces întreg, Monica a rămas însărcinată și a născut gemeni. Eu îmi găsisem un serviciu foarte bun și câștigam bine. Dar, pentru că patru nu este la fel ca doi, am decis ca ea să stea acasă să aibă grijă de familie în timp ce eu mergeam să lucrez. Am lucrat în Spania unde am câștigat foarte bine, aveam casă, mașină, totul plătit. Mă duceam și  veneam, și în acea perioadă soția mea a rămas însărcinată din nou.

Atunci mi-a venit ideea să-mi fac o firmă. Am venit în Portugalia și lucrez în domeniul construcțiilor și reparațiilor și am afacere proprie. Pot spune că Dumnezeu m-a binecuvântat în tot!”- Jorge G.