Realizare sentimentală și profesională

”Nu am fost niciodată cu adevărat fericit până când nu am cunoscut Catedrala Credinței. Când am ajuns, era în desfășurare Campania Focul Sfânt și preotul explica cum era sacrificiul adevărat și cererea pe care o puteam face.

Nu am stat să mă gândesc de două ori și am sacrificat pentru viața mea sentimentală.

Dumnezeu m-a onorat și astăzi am o viață sentimentală binecuvântată, pentru că m-am căsătorit cu o femeie a lui Dumnezeu. Acum, pot spune că sunt un bărbat realizat sentimental, suntem fericiți și trebuie să Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a pus această minunată soție în viața mea.”

Vis: Dar nu ne-am oprit aici, pentru că am continuat să sacrificăm pentru alte domenii ale vieții noastre și Dumnezeu ne-a binecuvântat, mai ales la nivel profesional și financiar. Sunt jucător de fotbal și eram într-un club mai puțin cunoscut al campionatului portughez, Desportivo de Chaves dar mereu am visat să pot juca într-un club mare din Portugalia. De aceea, când a venit din nou campania Focul SFânt, eu și soția mea am mers la Altar și am determinat că voiam să semnez un contract cu un mare club din campionatul portughez. Dumnezeu ne-a onorat din nou și după șase luni, am semnat un contract cu un mare club, SC Braga. La urma urmelor, când sacrificăm cu adevărat în Altarul Celui Prea Înalt, nu există cale de a da greș, pentru că Dumnezeu întotdeauna ne onorează!”- Rafael