Din sărăcie la o situație financiară prosperă

“Când am ajuns la Catedrala Credinței, eram săracă! Nu aveam casă, sufeream din cauza unor boli incurabile ca hemoragia, anemia și alte probleme de sănătate.

Deși am căutat o soluție în multe locuri, nu o găseam și pe zi ce trecea starea sănătății se înrăutățea . În plus, aveam probleme spirituale ajungând să nu mai pot dormi noaptea. Simțeam un gol interior foarte mare și o tristețe profundă. Mă simțeam singură și nu aveam nici o speranță ca să fiu fericită.”

Realizări. “ Când am cunoscut Catedrala Credinței, am început să particip la slujbe și să fiu ajutată în sensul spiritual. Treptat, am scăpat de relele din viața mea, am fost vindecată de toate bolile și nu mai trăiesc pe baza medicamentelor.

Dar știam că același Dumnezeu care m-a scăpat și m-a vindecat, putea să facă mai mult pentru mine. Atunci a apărut oportunitatea  de a participa la campania Focul Sfânt din Israel. În ultima campanie  am sacrificat pentru că nu mai acceptam să-L slujesc pe Dumnezeu și să merg cu o mașină veche. Am fost la Altar, am făcut sacrificiul meu și acum  am reușit să am o mașină nouă, așa cum am hotărât.

Dumnezeu m-a cinstit pentru că  am fost fidelă în juruința mea. Înainte  nu aveam o casă să locuiesc, dar azi am o casă și o mașină nouă.”- Lidia R.