”Auzeam despre Duhul Sfânt, dar nu ÎL cunoșteam”

Din copilărie, Estera auzise deja Cuvântul lui Dumnezeu, dar nu a înțeles niciodată cum l-ar putea pune în practică, iar când Duhul Sfânt a venit în viața ei, în Postul lui Daniel, garantează ea, totul s-a schimbat.

Situație:
Estera este fiică de lucrători și din copilărie mergea la Locașul Duhului Sfânt împreună cu părinții ei. Ea auzise întotdeauna Cuvântul lui Dumnezeu și, de asemenea, despre Duhul Sfânt, dar nu înțelegea cum va pune în practică Sfintele Scripturi și cum putea să primească Duhul Sfânt.

În fața acestei situații, mergând chiar la biserică, a suferit cu depresie, sindrom de panică și anxietate, pe lângă un blocaj emoțional.

„Eram persoana cu iPad-ul, mă duceam la culcare doar dacă cineva îmi lua dispozitivul din mână, pentru că îmi era frică să nu adorm și să am coșmaruri”, își amintește ea.

Într-o zi, la biserica, Estera l-a auzit pe bărbatul lui Dumnezeu vorbind despre Postul lui Daniel și despre importanța distanțării de informațiile seculare și rețelele de socializare pentru sfințirea sufletului în timpul postului.

„Fără să înțeleg prea bine, m-am hotărât să particip la Postul lui Daniel și, pe măsură ce m-am implicat mai mult în lucrurile lui Dumnezeu, mintea mi s-a deschis și, atunci, am înțeles adevăratul sens al Duhului Sfânt”, a comentat ea.

Rezultat:
Estera a primit Duhul Sfânt și și-a schimbat viața complet.