”Sufeream cu o tristețe profundă” Elena Joiță

Trăind o viață frustrată, cu multe probleme, Elena Joița ne relatează cum a depășit toate acestea

„Îmi aduc aminte că înainte de a cunoaște lucrarea Locașului Duhului Sfânt sufeream cu o tristețe profundă, aveam un gol interior și nu înțelegeam de ce mă simțeam așa.” Elena J. avea o neliniște sufletească și nu găsea alinarea în nimic. Din cauza aceasta, nu dormea bine noaptea și nu găsea pacea nicăieri.

Nicio speranță. 
În familie, unde se aștepta la bucurii și susținere, erau de asemenea multe probleme. Astfel, a devenit o persoană foarte supărată, sclava unei vieți frustrate, aparent, fără nicio ieșire. Situația devenea mai rea în fiecare zi.

„Eram în altă țară când am cunoscut lucrarea Locașului Duhului Sfânt și am decis să merg și eu. Am ajuns la o slujbă de vineri și de atunci am decis să frecventez acest locaș. Am început să merg și dumnica și nu am dat înapoi.”

Secretul este ascultarea. 
Doamna Elena a pus în practică tot ceea ce părintele spunea, sfătuia și învăța la slujbe. „Am pus toată forța și credința mea în Dumnezeu, mă rugam mai mult, am perseverat și după un timp, situația pe care o trăiam a avut o întorsătură totală. Am scăpat de acea tristețe și am început să fiu mai liniștită, să nu mai am insomnie, situația familială s-a schimbat complet, lucrurile au început să meargă bine în viața mea. ”

Astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, doamna Elena este o persoană fericită, nu mai are nicio problemă acasă, chiar și soțul ei vine cu ea la biserică și sunt împreună. Ea are pace și multă liniște.

Cea mai mare minune. 
„Am fost pecetluită cu Duhul Sfânt, am siguranța mântuirii mele și continui în credință, făcând tot ce Dumnezeu spune, practicând Cuvântul Lui mai presus de orice.”