Elena L. a suferit cu mai multe probleme de sănătate

Suferind cu mai multe probleme de sănătate, doamna Elena L. a mers la Locașul Duhului Sfânt ca să fie vindecată. Dar, acolo a găsit mult mai mult decât atât

Cu mulți ani în urmă, doamna Elena L. a suferit cu mai multe probleme de sănătate: cu vederea (retinopatia diabetică), diabet și circulația periferică deficitară. Astfel, a decis să vină la Locașul Duhului Sfânt, având speranța că aici se va vindeca.

Perseverența. Rezultatul nu a venit imediat, dar, perseverând la slujbele de vindecare, în zilele de marți, și-a refăcut sănătatea mult dorită.

Depășind așteptările. Participând la slujbele de la Locașul Duhului Sfânt, doamna Elena nu a fost doar vindecată. Ea a primit mai mult decât se aștepta. „Aici am învățat să-mi folosesc credința, să mă rog la Dumnezeu, ca problemele mele să se rezolve, și ca Dumnezeu să mă vindece. Am 73 de ani, și sănătatea mea este foarte bună, nu mai sunt cum am fost.”

Învingerea problemelor. Atunci când apare o problemă, omul se concentrează atât de mult pe rezolvarea ei, încât nici nu se gândește la ce va urma după aceea. Nu este de ajuns să învingem problema, ci trebuie să învățăm cum să luptăm împotriva problemelor, ca acestea să nu ne doboare. Lucru pe care  îl practică și doamna Elena.  

Împlinită. „Am devenit o persoană puternică, plină de pace și bucurie, pe care nicio problemă nu mi le poate lua. Acum sunt o persoană împlinită.”