Mirela, și-a învins îndoielile ca să-și atingă cel mai mare scop.

Mirela cunoaștea deja Catedrala Credinței din copilărie. În acea perioadă era un copil trist, se închidea în ea, auzea voci, vedea umbre, avea dureri de cap constante și era foarte timidă. Nu avea curaj să vorbească despre stările ei, crezând că ceilalți vor râde de ea și o vor disprețui.

ILUZIE. „După ce m-am făcut mai mare, mergeam cu mama la slujbe dar nu luam în serios, credeam că, dacă vin odată sau de două ori sunt mântuită. Dar la o slujbă s-a vorbit despre suflet, că cei fără Duhul Sfânt nu sunt mântuiți și asta m-a speriat foarte tare. Mama mă vedea tristă, pentru că stăteam posomorâtă și întristată și mă întreba ce am, dar spuneam că nu am nimic, dar eu eram tristă pentru că nu aveam Duhul Sfânt. Începusem să îmi văd viața goală, nu mai aveam plăcere în nimic.”

Puterea Tinerilor. „În perioada aceea am fost invitată la PTU (Puterea Tinerilor România), care este grupul de tineri de la Locașul Duhului Sfânt. Când am ajuns la PTU, am fost primită cu brațele deschise, cu multă bucurie. Aici am găsit prieteni adevărați, sfaturi de credință care, de asemenea, m-au ajutat mult. Pot spune că PTU îmi este ca a doua familie. Am descoperit că am mai multe talente despre care nici nu știam că le am și am fost ajutată să mi le dezvolt. Cei de la PTU aveau mai multă încredere în mine, decât aveam eu.”

Osteneala. Astfel, Mirela a început să persevereze la slujbele de miercuri, de duminică, și nu lipsea nici sâmbăta de la Frecvența Tinerilor PTU. „Am început să pun în practică tot ceea ce învățam aici, doream să mă schimb, să fiu o altă persoană, o tânără fericită cu adevărat. La început a fost greu pentru că veneau multe îndoieli, gânduri care mă făceau să cred că eu nu merit, că nu voi reuși. Dar m-am bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu.”

Sinceritate. Ea era sinceră în rugăciunile ei, a cerut o inimă sensibilă la vocea lui Dumnezeu, a început să citească mai mult din Biblie. „M-am rugat mai mult, chiar dacă era contra voinței mele, am scos din inima mea toate sentimentele și gândurile negative. Și osteneala mea nu a fost în zadar.”

altă tânără. „În ziua în care am primit Duhul Sfânt m-am schimbat în totalitate. Golul din interiorul meu a fost umplut cu o pace imensă, tristețea s-a transformat într-o bucurie permanentă pe care nu am simțit-o niciodată înainte, iar îngrijorarea a fost înlocuită cu liniște sufletească. Pot să spun că sunt o persoană nouă, și vreau să mă dezvolt mai mult, atât în interiorul meu cât și în talentele mele, ca să pot să dau mai departe ceea ce am primit.”