Numai Dumnezeu poate umple golul sufletului

Nu este o lipsă de iubire, nu este tristețe, nici bucurie, ci un sentiment care te deranjează, care este incomod și crud. Arată ca o gaură în piept, care crește în fiecare clipă. Nici măcar condiția socială excelentă nu minimizează durerea. Să știi că numai Dumnezeu poate umple golul sufletului.

Detalii:
Această senzație a fost trăită de multă vreme în viața ei, spune Melicia França. Încă din copilărie, a suferit din cauza absenței tatălui ei în familie, ceea ce a făcut-o să se simtă tristă. Chiar și cu sprijinul și dragostei mamei și a bunicilor ei, Melicia a crescut cu un mare gol în suflet și a încercat în multe feluri să-l umple, dar nu a reușit.

Într-una dintre încercări, ea și-a depus toată încrederea și sentimentele într-o relație. Chiar dacă era abuziv, ea nu a putut să renunțe la ceea ce o rănea. Astfel, Melicia se scufunda în tristețe.

Schimbarea situației:
Într-o zi, tânăra spune că uitându-se prin posturile de tv, noaptea, a dat peste emisiunea de la Locașul Duhului Sfânt, care i-a atras atenția și, atunci, a decis să meargă la Locașul Duhului Sfânt.

„În aceeași zi, am simțit o schimbare, o liniște; Am reușit să dorm, apoi am decis să mă predau cu totul lui Dumnezeu”, a spus ea.

Melicia mai spune că a fost botezată în apă și, după ce a primit Duhul Sfânt, spune că a fost cea mai mare binecuvântare obținută vreodată în viața ei.