”Prejudecata mea mi-a amânat binecuvântarea”

„Prejudecata mea mi-a întârziat binecuvântarea”, așa a spus Valclecia, dar când a decis să ofere viața lui Iisus, totul s-a schimbat.

Situatie:
Valclecia Marques, 35 de ani, lucrează ca și cosmetician. Astăzi, considerată o persoană a lui Dumnezeu, ea și soțul ei trăiesc fericiți și au o familie binecuvântată.

Dar înainte ca binecuvântările să vină peste viața ei, Valclecia a trecut prin momente grele, dintre care cel mai grav a fost atunci când a încercat să se sinucidă.

„Treceam printr-un moment de durere, eram deprimată, aveam vedenii și auzeam voci, iar una dintre acele voci îmi spunea să mă sinucid, așa că într-o zi, trecând pe un pod, am alergat și am încercat să mă arunc, dar am ajuns să mă blochez într-una dintre balustradele de pe parapet”, a spus ea.

Detalii:
Înainte de a ajunge la Locașul Duhului Sfânt, Valclecia spune că a avut probleme în căsnicie, soțul ei era dependent de jocuri și nu a acceptat situația, dar în loc să vorbească cu partenerul ei, a decis să „concureze” cu el.

„Dacă a ieșit cu prietenii, și eu făceam același lucru; dacă el consuma alcohol, am încercat să beau mult mai mult doar pentru a arăta că sunt superioară”, își amintește ea.

Situația dintre cuplu a început să se înrăutățească și atunci soțul Valcleciei a ajuns să cunoască credința și s-a predat lui Iisus. Dar, ea nu a acceptat și, pentru o lungă perioadă de timp, a fost reticentă în a accepta invitația de a participa la o slujbă. Odată cu schimbarea soțului ei, Valclecia și-a dat în sfârșit o șansă.

Cu timpul, a rămas însărcinată, dar copilul a avut complicații după naștere și a murit.

„Am fost depresivă timp de un an, nu am putut dormi, am încercat să mă sinucid. Dar când am ajuns în această situație, mi-am dat seama cât de departe eram de Dumnezeu. Atunci a avut loc o schimbare”, a spus ea.