”Ghitulescu Georgeta: aveam multe probleme de sănătate”

Ghitulescu Georgeta frecventează Locașul Duhului Sfânt din anul 2003, și Dumnezeu a tranformat viața ei în toate sensurile

Am primit o invitație de la fiica mea să merg la Locașul Duhului Sfânt. Aveam multe probleme de sănătate, în fiecare zi luam cam 20 de pastile pentru dureri.

Începutul.  Doamna Georgeta era o persoană tristă, închisă în sine, nu comunica, avea o tristețe în suflet, un gol interior.  În fiecare zi, simțea dureri în tot corpul, din cauza discopatiei si lombosciaticii, la care nu găsea niciun leac. Avea multe probleme de sănătate, zilnic lua în jur de 20 de pastile pentru dureri. Era în această stare când fiica ei i-a dat o invitație de la Locașul Duhului Sfânt.

Minuni prin credință. „Când am ajuns la Locașul Duhului Sfânt, am început să perseverez la slujbe, am învățat să folosesc credința pe care o aveam și înainte, dar nu știam cum să o pun în practică. Am făcut serii de slujbe pentru sănătate, pentru dezlegare și, în câteva săptămâni, am scăpat de toate durerile care înainte nu mă lăsau să fac nimic. Am fost eliberată și de tristețea din interiorul meu și am început să mă bucur de viață.”

Duhul Sfânt. La slujbe se vorbea despre botezul cu Duhul Sfânt. Doamna Georgeta și-a predat viața în mâinile lui Dumnezeu, și după ce a înțeles cât de important este Duhul Sfânt a început să-L caute cu toată setea și cu o mare dorință. „După multe lupte, renunțări în sensul spiritual, am fost pecetluită cu Duhul Sfânt. Nu a fost ușor, dar a meritat.”

Binecuvântare economică. „Am perseverat în rugăciune pentru viața mea economică. Aveam multe datorii, dar, după ce am devenit o zeciuitoare fidelă, Dumnezeu m-a binecuvântat, și am scăpat de toate datoriile.”

Viață transformată. Astăzi,  ea are un loc de muncă bine plătit, sănătate, pace și bucurie. Familia ei este binecuvântată, se înțeleg foarte bine, ceea ce înainte nu era așa. Prin rugăciunile ei, au fost binecuvântați și copiii cu locuri de muncă foarte bune. „Toate acestea datorită credinței și încrederii mele în Dumnezeu, care este cu mine în fiecare zi. Pot spune că am o viață transformată de când am venit la Locașul Duhului Sfânt, și Îl urmez pe Domnul Iisus Hristos.”