Ea mai rezista doar o săptămână!

Micuței Mayra, care avea doar câteva zile de viață, i se anunțase deja moartea…

Să fie mamă era visul Monicăi. Un an a încercat să rămână însărcinată, dar nu reușea. Totuși, când a reușit, a fost cea mai mare bucurie a ei și a soțului. Sarcina a fost normală și după naștere, pentru că tânăra era fără experiență, nu a văzut nimic anormal la fiica ei, care avea o culoare gri. Micuța Mayra nu reacționa ca ceilalți copii, pentru că nu avea putere pentru nimic. Era un bebeluș care dormea doar și nu putea să sugă. Medici  au văzut că se întâmpla ceva ieșit din comun și au suspus bebelușul la mai multe examene.

GRAV. S-a constatat că copilul avea Truncus Arterious, boală care o pot avea doar bebelușii, provocând o malformație la inimă și plămâni. A fost dusă la UPI, unde Mayra depindea doar de aparate.

Medicii au descoperit că era un caz foarte grav și credeau că ea mai rezista doar o săptămână. Mama, nu a acceptat acea veste și cu atât mai puțin să-și vadă visul terminat. Monica frecventa Centrul de Ajutor și știa că credința există pentru momentele imposibile!

SERIE DE SLUJBE. “Nu am acceptat să-mi pierd fiica și am început să fac seria de slujbe pentru vindecarea ei. În nici un moment nu L-am chestionat pe Dumnezeu, nici nu am plâns pe la colțuri, ci pur și simplu mi-am folosit credința” povestește Monica.

Ca să facă copilul să reziste până în ziua operației, medicii specialiști i-au dat medicamente puternice. Operația a durat în jur de opt ore, dar medicii nu au prea avut succes și bebelușul a trebuit să stea cu pieptul deschis trei zile. În această perioadă, i s-a instalat în corp o bacterie rezistentă. Mayra a început să  facă complicații și inima, plămânii și rinichii s-au oprit. Totul părea pierdut.

MINUNE? FĂRĂ ÎNDOIALĂ! “Nu am ascultat ceea ce au spus medicii, ci am crezut ca Dumnezeu făcea o minune și nu am lăsat îndoiala să intre” spune Monica. După trei zile aproape fără viață, Mayra a început să reacționeze. Treptat, medicii i-au scos tratamentul și  bebelușul  câștiga putere și începuse să respire fără aparate.

“Medicii se mirau de evoluția fiicei mele în fiecare zi, pentru că nu știau cum să explice ce se întâmpla” își amintește  tânăra. Dintre toți bebelușii care  erau în aceeași aripă cu Mayra, ea a fost singura care a supraviețuit. Ea și-a recuperat mișcările și după 19 zile a fost externată. Mama își amintește că unii specialiști au fost emoționați și au recunoscut că au văzut întâmplându-se o minune. ” Eu am spus că era puterea credinței. Strigătul sincer al unei mame către Dumnezeu are putere. Azi Mayra Sofia este un copil foarte sănătos, nu a rămas cu nici o sechelă și duce o viață normală” încheie Monica.- Monica Varela