”Simțeam dorința de a-mi smulge fața”

Când începe o problemă de sănătate, niciodată nu știm să identificăm dacă este vorba de  ceva îngrijorător sau este numai un simptom natural al corpului. Pentru Ioana, totul a început prin apariția mai multor coșuri pe fața ei, care la  un moment dat au creat leziuni crustoase.

“Acele leziuni nici nu-mi dădeau voie să-mi ating fața, multe zile nereușind să dorm din cauza durerilor.

Nu puteam să plâng pentru că mă durea, nu puteam să zâmbesc, pentru că mă durea, nici să vorbesc… mă durea toată fața!

ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. “Leziunile s-au mărit zi de zi și numai după ce am aflat că aveam două bacterii grave pe față, am fost internată timp de o lună.

Cu toate acestea, medicii nu aveau nici o soluție pentru mine. Foloseau zilnic un tratament diferit pentru rezolvarea problemei, dar nu-și făceau efectul. S-au gândit chiar că trebuia să merg în afara țării, pentru că nu erau în măsură să rezolve problema.

Când îmi administrau un tratament și aparent era o ameliorare, în ziua următoare problema revenea cu mai multă forță.

Am fost în această situație timp de două luni. A fost foarte dureros, pentru că îmi amintesc că plângeam zile în șir din cauza aspectului pe care îl aveam. Am fost distrusă emoțional. Ajunsesem să-i spun mamei mele că îmi doream să-mi smulg fața și chiar am încercat să mă rănesc, numai că situația se înrăutățea.”

VINDECAREA. “Când am intrat la Centrul de Ajutor, am început să-mi folosesc credința, să fac propozite și să folosesc Apa Sfințită. Îmi spălam fața cu ea zilnic și am pus în practică credința. Am crezut că așa cum acea problemă a venit din senin, ar trebui de asemenea să dispară din senin! Eram hotărâtă să înving și pe măsură ce am folosit apa, am văzut rezultate.

Treptat, durerile au dispărut, la fel și rănile și chiar pielea mea a început să formeze alta nouă deasupra. Azi, sănătatea mea este foarte bună.

Ioana Freitas