”Psihologi sau psihiatri… nimeni nu a identificat problema mea”

Aparent, totul decurge bine. Familia, sănătatea, dragostea, cariera… totul este în ordine până în momentul în care se face o lucrare necurată și o viață întreagă este distrusă.

Patricia avea o viață normală: studia, avea o familie în care nu erau certuri și în acea perioadă avea și o relație de iubire. În plus, sănătatea ei era excelentă. Totuși, pentru că a fost victima unui ritual de magie neagră, existența ei de pe o zi pe alta a început să se schimbe…

“În primul rând, sănătatea mea fizică și psihologică au fost afectate, pentru că am avut o anemie severă din moment ce nu mai aveam dorința să mănânc. Uneori în timpul nopții simțeam că corpul îmi era pișcat și noaptea stăteam trează pentru că insomnia era constantă.

Avem vedenii, auzeam voci și mintea mea începuse să nu mai funcționeze cum trebuia. Nu-mi aminteam bine unele lucruri, practic vegetam. Am fost dusă la psihologi și psihiatrii, dar nimeni nu reușea să identifice cauzele problemei. Relația mea a fost afectată, iar în casa mea certurile au început să existe, pentru că iritabilitatea și nervozitatea erau mari înăuntrul meu. Agresivitatea mea era văzută în gesturile și cuvintele mele.”

REVENIRE IMPRESIONANTĂ. “Așa am ajuns la Centrul de Ajutor. Dar după participarea la slujbe, viața mea treptat a început să fie transformată.

Azi, nu mai sufăr de insomnie, dorm bine, ura pe care o aveam înăuntrul meu nu mai există. În plus, relația mea, care înainte era aproape pierdută, azi este binecuvântată, pentru că m-am căsătorit și familia mea are pace. S-a terminat cu tristețea și situația economică a crescut, pentru că recent am terminat Masteratul la Universitate. Toate acestea s-au întâmplat mai ales după ce am primit Duhul Sfânt, factor determinant în viața mea!”- Patricia Prates